Menu

×

Mini Cart

Geen producten in de wagen.

×


Het Jack-Pod systeem komt uit de ideeen-koker van I-nvention, The Dutch Masters.

We wilden een systeem introduceren waarmee je makkelijk en schoon een vaste dosis van je favoriete materiaal kan roken, elke keer weer.

Dat is het Jack-Pod Systeem geworden. Micro-dosering, makkelijk, snel en schoon.

En.. je hoeft niet te kunnen draaien, met vloei te werken of tabak te gebruiken.

Je maakt je materiaal klein, vult je Jack-Pod en gebruikt dan je Weezy, HERO of Rebel om het te roken.

We denken dat we met het huidige assortiment een goede start hebben gemaakt.

Maar we staan altijd open voor sugessties, vragen en/of opmerkingen.

Schroom niet om contact op te nemen met ons. We horen graag van je.


Wie is I-nvention ?
 
Bestaand uit zeer enthousiaste professionals, onderscheidt het I-nvention team zich door voortdurende innovatie en de invoering van toonaangevende technologieën en marketing methoden.

Ons motto: Wij doen niet aan kopiëren, we vinden uit, creëren en zetten de trend.

Een van onze taken is het woord verspreiden dat Cannabis zo'n mooie, interessante, unieke, en slecht begrepen plant is, die miloenen patienten wereldwijd kan helpen.

De farmaceutische industrie handhaaft een monopoliepositie en vecht tegen de legalisering van medicinale cannabis simpelweg omdat ze beseft dat de legalisering van cannabis haar positie drastisch zal beschadigen.

Ze willen chemicaliën en bij voorkeur verslavende 'geneesmiddelen' verkopen tegen torenhoge prijzen die zorgen voor een enorme winst. Zo triest dat de plant die door God gegeven is uit handen wordt gehouden van wanhopige patiënten die kunnen worden genezen of verlicht met een 100% natuurlijk product en dat een breed scala aan oplossingen biedt voor honderden ziekten en aandoeningen.

Door het op de markt brengen van semi-cannabis-gerelateerde producten zoals het I-nventino team doet, in gebieden waar cannabis niet is gelegaliseerd ontstaan er discussies ​​op forums, in talkshows en zelfs op regeringsniveau over de medicinale cannabis wetgeving.

Zelfs als we slechts een fractie van een procent kunnen bijdragen aan de regulering van cannabis wereldwijd, zullen we in deze belangrijke taak volharden.