Menu

×

Mini Cart

Geen producten in de wagen.

×

€ 24,95 Inclusief belasting

Op Voorraad - Yes!

Bestel & betaal binnen de volgende en we versturen je bestelling


De gepatenteerde Hero Combustor is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te genieten van de pure smaak van uw kruiden. Vul de herbruikbare capsule met maximaal 0,2 gram van uw kruiden en begin met roken. Het actief koolfilter, die netjes verborgen zit in het mondstuk, zorgt voor het zuiverste rookgemak en rookgenot.

In de verpakking:

  • 1x The Hero
  • 1x Luchtdichte plastic buis
  • 1x Herbuikbare Capsule
  • 1x Actief Koolfilter
  • 1x Toolkit (borstel en dab-tool/schroevendraaier)
  • 1x Handleiding

Meer Info

The Hero Combustor

De gepatenteerde Hero Combustor is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te genieten van de pure smaak van uw kruiden. Vul de herbruikbare capsule met maximaal 0,2 gram van uw kruiden en begin met roken. Het Actief Koolfilter, die netjes verborgen zit in het mondstuk, zorgt voor het zuiverste rookgemak en rookgenot.

De ingebouwde gasaansteker werkt op butaan en is gemakkelijk bij te vullen. Daarnaast is de hoogte van de vlam in te stellen naar uw eigen wens, ideaal voor als het buiten hard waait bijvoorbeeld. Zo kunt u overal en onder alle weersomstandigheden genieten van de smaak van uw pure kruiden.

Wordt geleverd in een luchtdichte plastic buis, welke is afgesloten met een silicone dop voor het makkelijk openen en sluiten van de buis.

The Hero heeft een lengte van 145mm en een gewicht van 63 gram.

Houdt er rekening mee dat uw Hero zonder gas geleverd word, ook moet altijd even de hoogte van de vlam goed ingesteld worden na het vullen, dit kunt u gemakkelijk doen met de bijgeleverde tool hiervoor.

Jack-Pod™ en herbruikbare capsules

Wij hebben 2 soorten capsules in ons assortiment, de Jack-Pod™ en de herbruikbare capsule.

De Jack-Pod™: deze zijn voor eenmalig gebruik en kunt u gemakkelijk zelf vullen of voorgevuld kopen in één van de aangesloten Coffeeshops. Na gebruik is de Jack-Pod niet opnieuw te vullen, deze dient te worden weggegooid.

Thuis vult u deze Jack-Pod™ gemakkelijk zelf met de Fill-iT 10. Bevalt dit, dan is de Stash Tube 4 een uitkomst voor u. Dit is een compacte sleutelhanger, waar u 4 Jack-Pods luchtdicht in kunt bewaren.

De herbruikbare capsule: deze zijn wel meerdere malen te gebruiken. Deze versie heeft namelijk een afschroefbare deksel. Wel dient deze capsule regelmatig schoon gemaakt te worden, dit kan en gaat gemakkelijk met bijvoorbeeld schoonmaakalcohol.

The Weezy™, The Weezy-S en The Hero Combustor zijn standaard met de herbruikbare capsule uitgevoerd. Extra herbruikbare capsules zijn eventueel beschikbaar in de Stash Tube 4+.


Actief Koolfilter

The Hero heeft een Actief Koolfilter verwerkt in het mondstuk. Dit actieve koolfilter haalt de meeste teer en andere ongewenste componenten uit de rook, voor een schone- en smakelijk ervaring.

Het filter is gemakkelijk te vervangen door het mondstuk open te draaien. Wij raden u aan om na 5-10 Jack-Pods™ of herbruikbare capsules het filter te vervangen.                                                 

Let op, dit kan per persoon verschillen!

 

 

Recensies & Vragen

Wat zou je willen doen? Kies hieronder of je een recensie, opmerking of vraag wilt achterlaten ..

Voeg een video of foto toe aan je recensie om het nog interessanter te maken!

Sleep je foto hier naar toe

of klik
Selecteer Bestanden
Voeg foto toe in de formaten .jpg, .gif, .png. Bestandgrootte maximaal   2Mb


The HERO 360 View

Extra Informatie

Verzendmethoden & Tarieven

We versturen wereldwijd via FedEx, DPD of PostNL. 

De kosten verschillen per land en worden berekend tijdens het afrekenen.

Ter indicatie kunnen we stellen :

NL : 3,85 - 6,95,

EU : 7-26 Euro, 

US & Canada: begint vanaf 16 euro 

Rest van de wereld: kosten worden live berekend tijdens het afrekenen.

Binnen Nederland verzenden we GRATIS bij orders vanaf 25 euro. 

Voor de meeste pakketen die wij versturen moet getekend worden bij aflevering. Op deze manier zijn deze verzendingen verzekerd en zijn ze traceerbaar. 

Alle bestellingen die op Maandag t/m Vrijdag voor 16:00 geplaatst en betaal worden, worden dezelfde dag nog verwerkt.  

Je krijgt van ons een seintje zodra je bestelling is verstuurd. Dna krijg je ook je track&trace code. 

Je bestelling kan 2 tot 15 werkdagen onderweg zijn. Afhankelijk van hoe excotisch je woonplaats is :)

Binnen Nederland, via PostNL, is het meestal al de volgende dag in je bezit.

We verzenden dus vanuit Nederland. Dit betekent dat als we buiten Europa moeten verschepen, er de kans is dat je nog invoerrechten en BTW moet betalen in jouw land.
Dit zijn kosten waarop wij geen invloed hebben en die afhangen van de wetten in jouw land.

De prijzen op deze site en wat we jou berekenen zijn alleen voor de goederen en de verzending. Dan weet je dat.  

Opgelet: Turkij, Brazilië, Servië, Rusland en de meeste Asiatische landen, zijn landen die je pakketje innemen. Dat is ook de reden dat we niet versturen naar deze landen. Neem contact op met ons vie email of de chat als je zeker wilt weten of we naar jouw and verschepen of niet. 

Retouren

Nadat je je pakketje hebt ontvangen, heb je een 14 dagen cool-down periode.

In andere woorden, als je twijfels ontwikkeld of als je toch liever niet de tabak wilt afzweren voor een gezondere rookervaring, geen probleem.

Laat het ons weten, binnen die 14 dagen en dan heb  14 dagen om het weer terug sturen, Liefst ongeopend en ongebruikt ( zeker de rookartikelen, zeg maar die dingen waar je je lippen om heen vouwt, want die kunnen we om hygiënische redenen niet gebruikt retour nemen), 

Zodra wij de goederen weer in goede orde hebben ontvangen, storten we het gehele bedrag weer terug, inclusief verzendkosten. De verzendkosten van het terugsturen betaal je WEL zelf.

Accessoires

Je zal deze ook wel leuk vinden..

Recent bekeken